- Nehádať sa s členmi klanu -V rámci možností splňuji - Nebyť clan hoper -O tomhle vám napíšu až dole - Veková hranica min. 15 rokov -Splňuji - Minimálne FPS 50 -Splňuji - Maximálne PING 80 -Splňuji
1) Tvoj nick v hre:LGZ_ 2) Predošlé nicky: LAGZIK, DrTaurin, HotDogDoRuky, 3) Kontakt [Skype]:danula-danda 4) Klanová historia:MB, F[m]N, LoTg, sD, F4K 5) Dôvod opustenia klanov:MB - Byl to něco jako závodní CLAN, název spočívá v názvu Horského kola (Mountain Bike) Rozpadl se, všichni členi byli Inactive.. F[m]N - Dostal jsem kick za inactive..LoTg - Můj vlastní clan, který mi vydržel asi 2 dny .. sD - V tomto klanu pořád jsem, CW už nehrajou a stal se z nich TEAM.. F4K - Tohle je na delší povídání.. Nejprve jsem tam šel proto, protože jste mě nezvali tady, ale pak jsem zjistil co tam je za komunitu.. Bylo to tam ze začátku skvělé, ale když mi ChooSe začal banovat kamarády bez důvodu na jeho serveru, protože se nudí, tak to už jsem unést nemohl.. Takže LEAVE .. 6) Vek:16 7) Ako dlho hráš GTA SA:MP: Od roku 2013, od roku 2014 trénuji SAWN 8) Denne hráš: Podle nálady a času, ale i 14 hod, když to jde 9) Prečo chceš k nám do klanu: Tak tohle je taky na delší povídání.. Chtěl bych zapadnout mezi nějakou komunitu a také bych se chtěl přiučit ještě skillu, máte tu plno dobrý hráčů a taky jedny z nejčistčích (doufám, že to mám napsáno dobře ) Třeba Shotik, Aure nebo soFt .. a chtěl bych mezi vás zapadnout no.. 10) Tvoje FPS / Tvôj PING:102+/30-60 11) Ohodnoť svoj skill [0/10]: 6 12) Niečo o sebe [čím viac, tým lepšie]:Tak slíbil jsem už nahoře, že vám tu napíšu něco k tomu Clanhoppu.. neberte mě jako ClanHoppera, protože to tak není, byli jste první clan, ve kterém jsem měl appku (jako ve skill clanu myslím) podívejte se na historii nepřijatých, jestli to tam ještě někde je.. Znal jsem bratra od soFta.. a pak jsem poznal i FbH tak jsem si sem zkusil dát App.. Jinak jmenuji se Daniel, mám 16 roků, bydlím kousek od Opavy, v Opavě studuji Obchodní Akademii na oboru IT (informační technologie) Rád hraju Florbal, Fotbal a hlavně na PC.. A teď vám napíšu, jak jsem se vlastně dostal ke gta k sawnům přesně. Začalo to asi v 10 letech teď nevím přesně, ale ve škole kámoši mluvili pořád o nějaké dobré hře, kterou hráli a pak jsem se svojeho kamaráda zeptal, co to je za hru a řekl mi, že to je Gta San Andreas.. pozval mě k sobě a zkusil jsem si tuto hru zahrát, hodně mě to zaujalo tak jsem si jí přetáhl na Flash Disk a hned si ji doma musel zahrát.. Poprvé jsem hrál Single Player, který jsem dohrál asi po 3 měsících (ze začátku mi to moc nešlo) Gta mě začalo bavit stále více, zkoušel jsem různé Cleo vypínání motoru atd.. ať si tu hru přiblížím co nejvíce do reálného života .. pak jsem si vkládat modely aut, zbraní, zvuky zbraní, jiné timecyc apod .. dozvěděl jsem se, že na tuto hru existuje i multiplayer, tak jsem si ho taky chtěl zahrát, ale šel mi až po roku, co jsem tuto hru hrál, protože jsem měl verzi 1.2 CZ.. a multiplayer funguje na verzi 1.0.. Konečně se mi to povedlo, a pokud si dobře pamatuju, poprvé jsem se připojil na nějaký Anglický server, kde byl mód Grand Larceny, jestli někdo znáte.. Pak jsem začal hrát na serverech s módem Reálná země 7.4 a různé další verze, kde jsem vlastně poprvé přišel do styku se skillem.. Chodil jsem duely a zjistil jsem, že hráč nepřebíjí, tak jsem to zkoušel taky, naučil jsem se to, ale byl jsem v tom lama, takže mě každý dával. úplně dolů vám pak dám odkaz na video, kde jsem ještě začátečník v Sawn.. začal jsem hrávat na RaS serveru s mojim kamarádem AziKem (dneska se už jmenuje Lucker) a díky němu i možná umím sawny, jak je umím teď. Později, jak se Ras zrušil tak jsem byl nějakou dobu inactive, ale pak jsem to zase všechno obnovil a začal trénovat dál.. Dostal se do F4K .. a teď se dostávám asi k tomu hlavnímu, co vám chci sem napsat.. Video, co natočil mad, kde jasně vypovídá, že jsem měl zaplé AB .. přiznávám to, a také lituji toho, že jsem to kdy zapl.. Odinstaloval jsem veškeré cleo kromě FPS unlockeru a Digitálních Hp.. jednou jsem zapl aimbot a jednou mě taky natočili, takovou smůlu můžu mít jen já no.. Ale chtěl bych vám říct, že už budu hrát čistě... Teď bych se chtěl také dostat k tomu, co bych vám mohl nabídnout.. Umím z části upravovat videa, ale určitě né tak jak Shotik, ten je v tomhle Král. Také umím trošičku s http weby, ale to jen opravdu trošičku.. Také umím trošičku kreslit zbraně a dělat LOGA.. ale také jen opravdu trošku, nejsem v tom žádný Master.. Tohle bude pro moji přihlášku vše.. Dal jsem si ji, protože tady opravdu chci, jinak bych to nepsal..
pamatuju jak si na me zapl na MoG serveru jeste jak si mel tag LoTg a psal si " Nic moc co? " nebo neco takovyho. mel jsem nick [F8H]. Navic je nas tolik že nepotrebujeme nekoho,kdo se tu chce priucit skill. Tolik ode me
Nevím, co Ti na to napsat, oceňuji si, že sis dal takovou práci s přihláškou, líbí se mi a určitým způsobem na mě udělala dojem, na clan historii bych moc nehleděl (nemáš tam zrovna silné clany), ale Aure má FbH taky jako první /a poslední/ clan a u něho není co vytknout, protože je frajer, jsem rád, že jsi mě v přihlášce několikrát zmínil, ale abych byl upřímný, nevím, zda tě tady chci. Už tak na nás dost lidí ukazují prsty, že jsme cheateři - viz. Ds a nevím, či bych tu chtěl někoho, kdo zapínal proti hráčům /nemyslím si, že to bylo zrovna jednou/, oceňuji, že to přiznáš, ale takhle by jsme dále zase neměli moc dobrou pověst. Co je pro mě další mínus, tak jsi byl ve f4k, které proti FbH docela dost šlo /konkurence obou klanů/, ale někdy to bylo nepěkné z obou stran, stejně jako kdyby šel někdo z fbh do fak nebo opačně v tvém případě, sral by si do huby už jen v tom, co říkal, navíc, když jsi proti nám byl, ale před tím jsi k nám chtěl a dokola jako básnička, nelíbí se mi to prostě.. To máš to samé, jak píšeš, že by jsi chtěl zapadnout do dobré komunity.., přitom tu dobrou komunitu jsi neměl asi moc v lásce a byl jsi proti ní, nazval jsi tweaka noobem a ten z toho moc nadšený nebyl a asi by to nebyli dobré vztahy.
Co se týče tvého skillu, když jsi čistý nehraješ asi špatně, nevím, jestli by mě ale zrovna 1x15 nebo tvé čisté hraní přimělo k názoru Ti dát ano, protože si tu přeci jen chceme udržet komunitu, ve které nám to vyhovuje a ve které to šlape a ne sbírat zběhlíky z jiných klanů, kteří ještě cheatovali a i přes ten fakt se chlubili, jak jsou dobří., ode mě máš zatím ne
[img]http://oi63.tinypic.com/1puerp.jpg[/img] is not a valid Image.
tweak se nemuze prihlasit na web, tak ti pise tohle: NTRL,idk what to say u have video about me and 1 kill.,,. in f4k u said fbh not pro low tweak and the other in mog vs idk what clan what u have.,,. u said low mog,low tweak in cw so NTRL
[img]http://relaxitsonlyart.com/wp-content/uploads/fuckthat.gif[/img] is not a valid Image.
Zdravím mé bratry Bojovníky, zde vám chci připomenout,že LGZ neni čistej (jako každej druhej člen z F4K).Když jsem hrál pod jinou ip adresou Jeffrey, tak si mi neustale nadával. https://www.youtu...5M0vv1wDoc
Děkuji, že ste si to přečetli a já se s vámi loučím, Čabas!
Sory, za post x))
Made děkuji, že jsi nám napsal, že lagzik není čistej, my jsme neměli tu možnost si to přečíst v jeho app
-ale to je stranou...
k app:
-Nevím proč, ale zdá se mi, že před tím než jsi napsal tuto app, jses trochu inspiroval tou mojí, ale za to ti nemůžu dávat nějaký mínus nebo tak
-Co se týče těch cheatů, tak to celkem chápu v dnešní době, když tě dávají hráči co hrají od skinshotu a píšou ještě že hraji od roku 2010, tak se není čemu divit
Další + je to,že jsi to vůbec přiznal, jsou tu tací hráči, kteří si myslí, že se stali za mesic neporazitelnými a že jsou nejlepší, tudíž ocenuji, že se najde někdo takový, kdo napíše, že cheatova.....
Co se týče přísloví jednou cheater navždy cheater většinou to tak je no, ale může se stát vyjímka (např. v tvém případě) že to bylo z důvodu "krize" této doby, vše se dá pochopit...
-Pak je tu ale několik věcí nad kterými bych se pozastavil...
né ani tak na video tweaka, může se stát, že s někým nemáš neshody i když se slovy: ,,pockejte az vydam video na tu lamu tweaka co tam mate" to presahuje i nějaké neshody, spíše to zní arogantně a povýšeně..
I kdybych toto vše pominul, tak co se týče komentářů na tzv. nepodařené pokusy poškodit nás, to je velice zajímavé, nebudu je tady všechny kopírovat, ale i kdyby si držel s f4k partou, tak si myslím, že je příliš krátká doba na to dát si teď app, jen abych měl nějaky klan, jak zminujes, "potrebuju nejaky klan"
My v této fázi nehledáme lidi na skill, ani lidi kteří už mají něco zasebou, ale lidi se kterými se popřípadě máme o čem bavit na skype a podobně a samp hrajeme pouze když se 1 za 100 let naskytne prilezitost si zahrat tu cwn nebo obcas nas muzes videt na nejakem serveru...
+Řekl bych, že tvoje plus je, že se umíš dobře vyjadřovat a víš co chceš říct, tím bych to asi uzavřel, dávám neutral
[img]http://i.nahraj.to/f/1h6T.png[/img] is not a valid Image. [22:58:30] ㋛-Eter-♛: poviem vam takto viete kto je skiller ktory ma dokaže ohroziť?
[22:58:42] ㋛-Eter-♛: je to jediny Džou
[img]http://i.nahraj.to/f/1gB2.png[/img] is not a valid Image.
Děkuji moc za názor Dzou ) Ty dissy na vás a pokusy vás zesměšnit to nebyl můj plán a ani jsem se v tom nijak angažoval .. A to, že chci být v nějakém klanu, to je pravda.. ale to bych mohl jít do jakéhokoli LOW clanu, jenže nechci být v LoW clanu, ale každopádně, četl jsi moji přihlášku celou a to oceňuji, děkuji ti moc za názor.. and TweaK i sorry for my mistake i never said FbH LoW.. thanks
LAGZIK před 6 dny
Nevím, komu z vás tam TweaK kouří, ale někomu určitě, protože je to low
Odpovědět ·
| PRO lyžař soFt | | Fbh Kremace | PART 1.
LAGZIK před 6 dny
Odpovědět · 1
před 6 dny
[img]http://i.nahraj.to/f/1h6T.png[/img] is not a valid Image. [22:58:30] ㋛-Eter-♛: poviem vam takto viete kto je skiller ktory ma dokaže ohroziť?
[22:58:42] ㋛-Eter-♛: je to jediny Džou
[img]http://i.nahraj.to/f/1gB2.png[/img] is not a valid Image.
Jojo to jsem urazil TweaKa to jsi pamatuju, ale to, že bych nějak psal cíleně proti FbH to nevidím. napsal jsem tam akorát bonniemu good, že tam má dobré zpracování a né, že má net na piču a proto mu tam soft laguje.. každopádně až mi tweak odepíše na skype, omluvím se mu tam
Brandan Murray from Akron was looking for writing a short analytical essay rubric
Westley Chapman found the answer to a search query writing a short analytical essay rubric
Mike Sutton from Schenectady was looking for dissertation chapter ghostwriters sites uk
Sean McCarthy found the answer to a search query dissertation chapter ghostwriters sites uk
Reece Hunter from Arvada was looking for cheap thesis proposal writer for hire
Albert Lloyd found the answer to a search query cheap thesis proposal writer for hire
[b][u
Garrett Bailey from Rancho Cucamonga was looking for thesis results section psychology
Brennan Miller found the answer to a search query thesis results section psychology
Darrion Booth from Modesto was looking for mr birling inspector calls essay
Jamal Scott found the answer to a search query mr birling inspector calls essay
[b][url=https:
Jorge Goodwin from Hemet was looking for essays on media influence on children
Donavan Barker found the answer to a search query essays on media influence on children
[b]
Marquis Morrison from Syracuse was looking for essay written in spanish
Martin Gilbert found the answer to a search query essay written in spanish
[b][url=https://es sayer